Bemutatkozás

Kálóczi Photo - Kálóczi Zoltán

...kiérdemelni egy másik ember bizalmát. Részese lenni egy megismételhetetlen pillanatnak. Átélni az érzelmeket, amit a lencse túloldalán látsz. Látni az örömöt, amit az átadott munkád okoz... ​

Nekem ezt jelenti esküvő fotósnak lenni.

Kálóczi Zoltánnak hívnak. A fotózás mint a legtöbb embernél, nálam is hobbiként indult, de mára nem csak szenvedélyemmé, hanem hivatásommá is vált. Mindig is vonzottak a kreatív, alkotó tevékénységek. Lételememnek tartom a folyamatos fejlődést és önképzést, éppen ezért látásmódom is szüntelenül változik. Bár követem az aktuális trendeket, elsősorban saját esztétikai elvárásaimnak igyekszem megfelelni. Múló divat helyett valami időtállót alkotni. Ez hajt előre, nap mint nap.

Fotós munkáim során általában az ember áll középpontban. Fő profilom az esküvő fotózás, de szívesen vállalok felkéréseket más igényekkel kapcsolatban is. 

Hogyan dolgozom?

Forgatókönyv esküvők esetén

01 Ajánlat kérés

Az első egyeztetés során ellenőrzöm a tervezett dátumot és kiküldöm az aktuális csomagajánlatokat. Amennyiben már foglalt az időpont szívesen ajánlok más fotós kollégát magam helyett.

02 Személyes találkozó

Itt lehetőségünk van megismerkedni és átbeszélni álmaitok esküvőjét. Végig vesszük az egész napot lépésről lépésre. Egyeztetjük a jegyes- és kreatív fotózás időpontját, valamint aláírjuk a szerződést. 

03 Kapcsolat tartás

Ideális esetben az első találkozónkat követően hosszú hónapok telhetnek el a készülődéssel, ezért különösen fontosnak tartom, hogy ez idő alatt is kapcsolatban maradjunk.

04 Jegyes fotózás

Remek alkalom arra, hogy megismerjetek engem munka közben, és Nektek is sokat segíthet, hogy leküzdjétek a lámpalázatokat a fényképezőgép előtt.

05 A nagy nap

Ez a nap csak is Rólatok szól. Sírjatok, nevessetek, éljétek meg minden pillanatát! Én pedig igyekszem mindezt méltó módon megörökíteni számotokra.

06 Képek átadása

A képeket 45 napon belül egy online galériában kapjátok meg. A fotókönyv a képek átadását követően kerül összeállításra és végül nyomdába, ezért arra további 1-2 hetet kell várni.