Gondolatok

...kiérdemelni egy másik ember bizalmát. Részese lenni egy megismételhetetlen pillanatnak. Átélni az örömöt, amit a lencse túloldalán látsz. Látni az érzelmeket, amit az átadott munkád okoz... 

Nekem ezt jelenti fotósnak lenni. ​

Mindig is vonzottak a kreatív, alkotói tevékenységek. A digitális képalkotás már fiatal korom óta jelen van az életemben, bár maga a fotózás mindössze pár éve része a mindennapjaimnak. Régóta dédelgetett álmom volt, hogy egy kamera segítségével mutassam be azt, ahogy én látom a minket körülvevő világot. 


2018- ban úgy döntöttem, hogy az addig auto didakta módon megszerzett tudásomat biztos alapokra helyezem, ezért elvégeztem a Fotográfus és fotó termék kereskedő képzést. Azóta is folyamatosan fejlesztem és képzem magam, mialatt egyre jobban rátalálok a saját egyéni stílusomra és a hozzám közel álló műfajokra.

Fotóimra a letisztult képi világ jellemző. Szeretem ha a közölni kívánt üzenet a néző számára is egyértelmű és megától értetődő. 

esküvő, rendezvény, portré, reklám, termék, fotó, fotózás, fotográfus, fényképész, Kálóczi, Zoltán, photo, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely, Hévíz, Szombathely

SITE MAP

FŐOLDAL

RÓLAM

PORTFÓLIÓ

SZOLGÁLTATÁSOK

KAPCSOLAT

SZOLGÁLTATÁSOK

ESKÜVŐ FOTÓZÁS

PORTRÉ FOTÓZÁS

STÚDIÓ FOTÓZÁS

EGYÉB LINKEK

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK

RENDEZVÉNY FOTÓZÁS

REKLÁM FOTÓZÁS

ÉPÜLET FOTÓZÁS

Maradjunk kapcsolatban

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Youtube

DRÓN FOTÓZÁS

FÓTÓ NYOMTATÁS

©2020 Kálóczi Photo  Minden jog fenntartva!  |  Zalaegerszeg, Hungary