Esküvői fotós csomagok

Kedves Ifjú pár!

Az esküvői fotós csomagok az eddigi tapasztalatok alapján lettek kialakítva a leggyakrabban felmerülő igények szerint. Természetesen minden esküvő más- és más, ezért a szolgáltatások teljes mértékben a Ti egyéni elképzelésetek szerint alakíthatóak. Ez esetben az ajánlat kérés során jelöljétek be, hogy milyen szolgáltatásokra lenne igényetek!
 

02 Esküvő.jpg

Opcionális szolgáltatások

JEGYESFOTÓZÁS

A jegyesfotózás fontos része az esküvőre való ráhangolódásnak.  Egy hozzátok közel álló táj, vagy egy bakancs listás helyszín maradandó emlékként kerülhet a családi albumba azokból az időkből, amikor még jegyben jártatok. A fotózás segít, hogy leküzdjétek a lámpalázatokat a fényképezőgép előtt, így a nagy napon már teljesen megszokott lesz számotokra, hogy egy kíváncsi fotós folyamatosan Titeket fürkész. 

25.000 Ft

02 Kültéri.jpg

PLUSZ FOTÓS

Egy esküvőn az események gyorsan zajlanak, így mindig jól jön plusz egy szempár. Míg egyikünk az ifjú pár és a körülöttük zajló történéseket követi, addig a másik fotós az örömszülők és a násznép könnyeit és mosolyait örökíti meg.  Nagyobb létszámú esküvő esetén mindenképp érdemes számolni ezzel a lehetőséggel.
 

60.000 Ft

Image by NordWood Themes

PENDRIVE

Ha az online galéria letöltés funkciója mellett szeretnétek az elkészült képeket egy fizikai adattárolón is biztonságban tudni, akkor egy minőségi pendrive és a hozzá tartozó díszdoboz tökéletes választás számotokra. Amennyiben fotókönyvet is rendeltek, a díszdoboz azzal azonos kötészeti anyagból fog készülni.
 

14.000 Ft

02 Fotókönyv.jpg

FOTÓKÖNYV

Legszebb napotok emlékét mi más őrizhetné méltóbb módon, mint a legmagasabb nyomdai kivitelben, prémium kötészeti anyagok felhasználásával készült fotókönyv. 
Nézd meg a borítók végtelen választékát!
 

25.000 Ft-tól

1650964611540.jpg
Esküvői fotós csomagajánlatok - Kálóczi Photo

#esküvői fotózás ára #esküvői fotós csomagok #mennyibe kerül egy esküvő fotós